Joran Pot speelt vanaf het komende seizoen voor Go Ahead Eagles.

Go Ahead Eagles legt Joran Pot vast

De 23-jarige speler komt per 1 juli 2012 over van provinciegenoot FC Zwolle. Pot tekent voor twee seizoenen. Daarnaast heeft Go Ahead Eagles een optie om de speler ook in het seizoen 2014-2015 aan zich te binden.

Joran Pot is geboren en getogen in Heino, waar hij bij vv Heino begon. Daar werd hij ontdekt door FC Twente, waar hij niet doorbrak. Via RBC Roosendaal kwam hij vorig seizoen bij FC Zwolle terecht. Inmiddels is Pot, die zowel op het middenveld als in de defensie uit de voeten kan, basisspeler bij de koploper in de Jupiler League. Hij speelde tot nu toe 50 duels in de Jupiler League.

Over Salland TV

x

Check Also

Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei geen trein maar bus: Zwolle-Enschede en Zwolle-Kampen

Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei vinden er werkzaamheden plaats ...