APELDOORN - De politie heeft vrijdagmorgen 17 februari een 50-jarige automobiliste uit Apeldoorn aangehouden nadat zij een bestelbusje herhaaldelijk had aangereden.

Apeldoornse ramt bestelauto na parkeerconflict

Medewerkers van een elektronicabedrijf waren aan de Gildenlaan in Apeldoorn aan het laden en lossen. Er ontstond een conflict toen de automobiliste weg wilde rijden en de bestelbus voor haar auto stond. De Apeldoornse heeft meerdere keren tegen het busje aangereden.

Toen een medewerker het kenteken wilde fotograferen en voor de auto stond, gaf de vrouw gas. De man moest wegspringen om een aanrijding te voorkomen. Agenten hebben de automobiliste aangehouden. Zij is meegenomen naar het bureau en ingesloten.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Mbo-studenten vaccineren tegen corona in Zwolle

Werkervaring opdoen èn meehelpen mensen tegen corona te vaccineren. Dat gaan studenten ...