Als de Elfstedentocht komend weekend niet doorgaat, dan is de kans erop verkeken.

Spanning stijgt: Elfstedentocht uiterlijk zondag, of niet

Zaterdag stijgen de temperaturen langzaam en zondag gaat het overal dooien. Het is dus uiterlijk zondag, of niet. Dat zegt meteoroloog Johnny Willemsen van Weeronline dinsdag. Ook het KNMI meldt dat Nederland komend weekend ‘waarschijnlijk’ te maken krijgt met invallende dooi.

Volgens het weerinstituut is er ‘slechts een kleine kans op voortzetting van het winterweer’. De verwachting van MeteoConsult voor volgende week laat voor ‘s nachts hooguit een paar graden vorst zien en overdag temperaturen boven nul.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...