DEVENTER - Een groot deel van de ramen aan de Bokkingshang in Deventer blijft dicht.

Nieuwe ramenexploitant krijgt geen vergunning

Burgemeester Heidema weigert namelijk de aanvraag van de vergunning voor de ‘ramen’ aan de Bokkingshang. Bureau Bibob heeft de aanvraag bekeken en de burgemeester het advies gegeven om geen vergunning af te geven. De reden waarom de vergunning wordt geweigerd, wordt niet openbaar gemaakt. De aanvrager kan bezwaar maken.

Een nieuwe aanvrager komt pas weer in beeld als deze afwijzing voor de vergunning definitief is geworden. Burgemeester Heidema vertelde dat als er een nieuwe gegadigde is en er een positief advies in het Bibob onderzoek staat de vergunning gewoon afgegeven wordt.

Over Salland TV

x

Check Also

Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei geen trein maar bus: Zwolle-Enschede en Zwolle-Kampen

Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei vinden er werkzaamheden plaats ...