VOORST - Onder massale belangstelling is dinsdag aan het begin van de avond in Voorst schaatser Stefan Groothuis gehuldigd.

Stefan Groothuis gehuldigd

Het dorp liep massaal uit voor de kersverse wereldkampioen sprint. Voor de huldiging was een grote feesttent opgezet. Buren van Groothuis hadden maandagavond zijn woning versierd. Burgemeester Penninx prees Groothuis als sportman en ‘aardige vent.’

Groothuis werd in Calgary (Canada) niet alleen wereldkampioen, ook verbrak hij het Nederlands record op de 1000 meter. De Voorstenaar is na Jan Bos uit Hierden en Erben Wennemars de derde wereldkampioen sprint uit Nederland.

Over Salland TV

x

Check Also

Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei geen trein maar bus: Zwolle-Enschede en Zwolle-Kampen

Van woensdag 28 april t/m maandag 3 mei vinden er werkzaamheden plaats ...