ARNHEM - Een 16-jarig meisje uit Arnhem is dinsdagmorgen thuis aangehouden.

Meisje aangehouden voor steekpartij Arnhem

De politie verdenkt haar van betrokkenheid bij de steekpartij vorige week zaterdag in Arnhem, die een plaatsgenoot van 15 jaar het leven kostte. In de zaak zaten al de vermoedelijke dader van 14 jaar uit Capelle aan de IJssel en een jongen van 17 jaar uit Rotterdam vast. De 14-jarige stak het meisje op de Stadhoudersstraat neer. Deze jongen stak ook haar vader. Het meisje overleed 5 dagen later aan haar verwondingen.

De vader is ontslagen uit het ziekenhuis. De politie verdenkt de 17-jarige Rotterdammer van aanzetten tot en medeplichtigheid van moord. Beide jongens zitten voor 14 dagen in bewaring. Het 16-jarige meisje heeft volgens de politie een nog onduidelijke rol gespeeld.

Over Salland TV

x

Check Also

Gratis activiteiten tijdens Zomertour in Buitenzwembad De Tippe

Op woensdag 11 augustus organiseert Sportbedrijf Raalte de Zomertour in buitenzwembad De ...