TERWOLDE - Op recreatiepark De Scherpenhof in Terwolde zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee dode jongetjes aangetroffen en hun gewonde moeder.


Moeder verdacht van doden kinderen

De jongens zijn zeven en tien jaar oud. Ze werden samen met hun 41-jarige moeder gevonden in een vakantiewoning aan de Bandijk. De vrouw is met ernstige verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis. De melding van het drama kwam rond één uur bij de politie binnen via de vermoedelijke vriend van de vrouw.

Uit een eerste onderzoek is gebleken dat het waarschijnlijk om een familiedrama gaat. Volgens de politie wordt de moeder van de kinderen gezien als verdachte. Wat zich precies op het recreatiepark heeft afgespeeld, wordt onderzocht.

Over Salland TV

x

Check Also

Huisartsen in Zwolle, Deventer en Kampen geven coronaprik in GGD-vaccinatielocaties

Huisartsen in Kampen en vier huisartsenpraktijken in Zwolle geven de coronaprik in ...