ZUTPHEN - De politie is op zoek naar degene die in Zutphen een grote gasfles heeft achtergelaten in een stapel brandhout.

Gasfles achter gelaten in stapel brandhout

Agenten zagen de brandende stapel in de nieuwjaarsnacht aan de Laan naar Eme. Toen ze hem uit elkaar trokken, bleek er een gasfles in te liggen. De brandweer heeft de fles gekoeld en kon zo voorkomen dat het ding ontplofte. Volgens de bevelhebber van de brandweer was er sprake van een zeer gevaarlijke situatie. De gasfles is van een bijzonder soort en wordt mogelijk gebruikt voor industriële gassen en niet door particulieren.

 

Over Salland TV

x

Check Also

Huisartsen in Zwolle, Deventer en Kampen geven coronaprik in GGD-vaccinatielocaties

Huisartsen in Kampen en vier huisartsenpraktijken in Zwolle geven de coronaprik in ...