De totale verspreide oplage van de dagbladen is in het derde kwartaal van 2011 gedaald met 4,8 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Oplage dagbladen blijft dalen

Dit blijkt uit cijfers die het HOI, het instituut voor Media Auditing, dinsdag heeft gepubliceerd. De daling doet zich voor bij zowel de gratis dagbladen als de kranten waarvoor moet worden betaald. De totale oplage van de landelijke, regionale en gratis dagbladen bedroeg 4.199.402 exemplaren in het derde kwartaal van 2011. Ook het totale aantal e-papers liep in het derde kwartaal terug. Het daalde met 1,4 procent tot 88.057.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...