Op zaterdag 7 januari is Marike Jager terug bij Theater Bouwkunde.

Deventer – Marike Jager 7 januari met try-out in Theater Bouwkunde

Met haar nieuwste album ‘Here Comes the Night’. De succesvolle singer/songwriter en haar band brengen een filmische trip vol energieke melancholie. De songs zijn kleurrijke verhalen met een rusteloze twist en de muziek is vol van de zinderende swing die een nacht bijzonder maakt.

‘Here Comes the Night’ is een muzikale reis die je midden in de nachtelijke stad dropt, glijdend over natgeregende kinderkopjes en foeterend omdat je geen polaroidcamera bij je hebt. Een avond om plannen-met-honderd-vrienden bij te maken. Te drinken. En pas te ontwaken wanneer het ochtendgloren tegen de nacht aan tikt.

Er zijn nog enkele kaarten! Aanvang: 20.30 uur  Entree: € 18/16,50

U vindt Theater Bouwkunde aan Het Klooster 2-4 in Deventer. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterbouwkunde.nl

Over Salland TV

x

Check Also

Carillonbespeling Goede Vrijdag in het teken van Matthus Passion

Op Goede Vrijdag (2 april) staat de carillonbespeling op de Grote of ...