PVV-leider Geert Wilders grijpt het afwijzen door de Eerste Kamer van een verbod op ritueel slachten aan om nog eens te pleiten voor afschaffing van de Senaat.

Landelijk – Wilders heeft het helemaal gehad met de Eerste Kamer

“Snel afschaffen die club!”, twitterde Wilders woensdag over de Eerste Kamer. In het verkiezingsprogramma van de PVV stond al dat de Eerste Kamer geen nut meer heeft. Wilders ziet dit nu bevestigd omdat de Eerste Kamer een voorstel waar de Tweede Kamer voor was alsnog doet sneuvelen.

“Niet door volk gekozen Senaat heeft bij verbod onverdoofd ritueel slachten politieke primaat Tweede Kamer gekaapt.” De PVV steunde zowel in de Tweede als Eerste Kamer het voorstel van de Partij voor de Dieren voor een verbod op onverdoofd ritueel slachten.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...