Bij de landelijke actiedag 'Aanpak georganiseerde hennepteelt' zijn in de politieregio IJsselland op zes locaties invallen gedaan.


IJsselland – Landelijke hennepactiedag in regio IJsselland

Het gaat in Deventer om panden aan de Sanatoriumdwarsstraat (135 planten), de A.J. Vitringastraat (88 planten), de Vetkampstraat (57 planten) en de Koningin Julianastraat (153 planten). In Kampen werden invallen gedaan aan de Noordweg (120 planten) en de IJsseldijk (645 planten).

Op vijf locaties werd de elektriciteit ‘buiten de meter’ betrokken, waarvoor door de energiebedrijven aangifte van diefstal is gedaan. In Deventer werden twee vrouwen en drie mannen aangehouden. In Kampen werd 1 man aangehouden; naar overige verdachten wordt nog een onderzoek ingesteld. De aangetroffen planten en groeiapparatuur werden in beslag genomen en worden vernietigd.

Over Salland TV

x

Check Also

Hans de Vroome Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Hans de Vroome is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. ...