Op zondag 11 september brengt Deventer Literair het Vlaamse schrijverstalent Peter Terrin in de Salon aan het Grote Kerkhof, aanvang 15.00 uur.

Deventer – schrijverstalent Peter Terrin in de Salon aan het Grote Kerkhof

De eerste bundel van Peter Terrin (1968), De code, verscheen in 1998. Zijn roman Blanco (2003) en de verhalenbundel De bijeneters (2006) werden genomineerd voor de AKO-literatuurprijs, Vrouwen en kinderen eerst (2004) voor de BNG-literatuurprijs. Met De bewaker (2010) won hij de Europese Literatuurprijs, deze roman werd ook genomineerd voor de Libris Literatuurprijs.

De stijl van Terrin lijkt op die van Kafka en Willem Frederik Hermans. De schrijver zal worden geïnterviewd door Enno de Wit. De toegang is gratis voor leden niet-leden betalen  €10. Na afloop signeert de schrijver zijn boeken en kan gezellig worden nagepraat onder het genot van een drankje.

Over Salland TV

x

Check Also

Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio IJsselland 27 maart 2020

De voorzitter van Veiligheidsregio IJsselland, gelet op artikel 176 van de Gemeentewet ...