De VVD-fractie Deventer wil dat het stadsbestuur concrete plannen gaat maken voor een derde brug over de IJssel.

Deventer – De Geert Grootebrug

De naam voor de nieuwe IJsselverbinding is er al: De Geert Grootebrug. De aanleiding om nu te pleiten voor de brug is het feit dat Milieu en Infrastructuur minister Schultz van Haegen (VVD) met Overijssel en Gelderland en de Regio Twente overeengekomen is dat de A1 al in 2016 wordt verbreed naar twee keer drie rijbanen.

Nu de verbreding van de A1 realiteit gaat worden, wordt het ook tijd om over een derde IJsselbrug te gaan praten. De VVD roept om concrete stappen, zodat de brug in 2030 in gebruik kan worden genomen.

Over Salland TV

x

Check Also

Weersverwachting Woensdag 20 November

Door Erwin Hoogenboom      Woensdagochtend begint met nevel en mist, later op ...