De politie heeft zaterdagnacht een hond doodgeschoten toen deze een politieman en diens hond had aangevallen.

Nunspeet – Hond doodgeschoten bij burenruzie

Dat gebeurde bij een uit de hand gelopen burenruzie aan de Ligusterweg in Nunspeet. De politie kreeg rond half twaalf op zaterdagavond een melding van een burenruzie. Twee groepen stonden tegenover elkaar. De politie probeerde de ruziezoekers uit elkaar te houden, maar slaagde daar niet in.

Tijdens het opstootje bedreigde een 45-jarige man een hondenbegeleider van de politie en stuurde zijn eigen hond er op af. Toen de hond van de man de politieman had gebeten, schoot een agente het dier dood. De hondenbegeleider moest zich in het ziekenhuis laten verzorgen. De 45-jarige man is aangehouden. Ook twee andere mannen die betrokken waren bij de burenruzie zijn opgepakt.

Over Salland TV

x

Check Also

CoronaActueel 23 november

CoronaActueel 23 november 23-11-2020 CoronaActueel.pdf Ga voor meer info naar www.Salland1.nl