Nog nooit eerder was er zoveel belangstelling voor een huurwoning in het aanbod van woningcorporatie Salland Wonen.


Raalte – Stormloop op huurwoning van SallandWonen

Deze maand werd volgens de organisatie een absoluut dieptepunt bereikt in de kansen van belangstellenden voor een betaalbare huurwoning in Raalte. De aanbieding van een woning aan de Roggestraat in de Blekkerhoek leverde maar liefst 159 reacties op. Nooit eerder reageerden zoveel woning-zoekenden tegelijk op dezelfde woning. De woning aan de Roggestraat in Raalte is door SallandWonen te huur aangeboden op 19 januari.

De huurprijs bedraagt € 347,00 per maand. Met deze huurprijs is de woning ook  bereikbaar voor jongeren tot 23 jaar. Deze week werd de verhuur van deze woning in het Weekblad voor Salland verantwoord, waarbij het recordaantal reacties werd vermeld. Zoals te doen gebruikelijk werd de woning toegewezen aan iemand met een urgentie.

Over Salland TV

x

Check Also

Heer en Mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 in Raalte 60 jaar getrouwd

Afgelopen maandag 19 augustus waren de heer en mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 ...