In de Deventer Schouwburg werden vrijdagavond Freddy Keller en Esther Olthuis (beiden lid van DRV De Zwaluwen) uitgeroepen tot sportman en sportvrouw van het jaar.

Deventer – Sporters van het jaar gehuldigd

De wielerenners waren vrijdagavond de grote winnaar tijdens de jaarlijkse Deventer sportverkiezingen. In de Deventer Schouwburg werden Freddy Keller en Esther Olthuis (beiden lid van DRV De Zwaluwen) uitgeroepen tot sportman en sportvrouw van het jaar. Tijdens de galaavond werden de sportkampioenen van het jaar 2010 in de bloemetjes gezet.

In verschillende categorieën werden bovendien de beste atleten van vorig jaar verkozen. De Deventer Kanovereniging was de sportploeg van het jaar. Voetballer Bram Kamphuis van SV Colmschate ’33 werd de beste sporter met een beperking. Verder werd Daphne Postma (Paardensport Diepenveen) geëerd als talent van het jaar en ging de sportstimuleringsprijs naar de korfballers van Devinco.

Over Salland TV

x

Check Also

Heer en Mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 in Raalte 60 jaar getrouwd

Afgelopen maandag 19 augustus waren de heer en mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 ...