Een vrachtwagen met daarin 10 ton aan lege bierflesjes is donderdag om 17.00 uur gekanteld op de A1 tussen Rijssen en Holten, ter hoogte van afrit Holten.


Holten – Vrachtwagen met glas kantelt op A1

De chauffeur raakte gewond. De vrachtwagencombinatie reed op de rechter rijstrook, toen het begon te slingeren en kantelde. Het gevaarte schoot door en kwam op de invoegstrook en vluchtstrook tot stilstand. De 46-jarige vrachtwagenchauffeur uit Hongarije raakte gewond. Hij is met onbekend letsel door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De rechterrijstrook en invoegstrook zijn afgesloten. Verkeer kon via de linkerrijbaan doorrijden. De oprit vanaf Holten richting de A1 was ook afgesloten. De toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht. De opruimwerkzaamheden gingen de hele avond nog door.

Foto’s: Patrick Balster IJsselnieuws.nl


Over Salland TV

x

Check Also

Organisatie Diekdaegen heeft vier genomineerden voor Kei van Wijhe

WIJHE – Vier inwoners van Wijhe komen in aanmerking voor de ‘Kei ...