De gemeenteraad van Hellendoorn is bereid om zich achter gesloten deuren te laten informeren over het plotselinge vertrek van gemeentesecretaris Van der Noordt.


Hellendoorn – Openheid achter gesloten deuren

De fracties zijn daarmee op de derde avond van de gemeenteraadsvergadering ingegaan op het aanbod van burgemeester en wethouders. De gemeenteraad krijgt de informatie op maandagavond. PvdA en ChristenUnie hadden een motie van afkeuring ingediend maar houden die aan tot maandag.  Als deze twee fracties niet tevreden zijn met de informatie, dienen ze alsnog de motie van afkeuring in. Gemeentesecretaris Van der Noordt moest eind vorig jaar plotseling van het toneel verdwijnen.

Volgens burgemeester en wethouders omdat ze het niet eens konden worden over de invulling van zijn functie. Maar de ChristenUnie en PvdA beweren dat er meer speelt; beide fracties hadden in het vorige college wethouders die de kwestie van dichtbij hebben meegemaakt. De twee willen dat de hele raad daarvan op de hoogte wordt gebracht.

Over Salland TV

x

Check Also

Speler GA Eagles jeugdteam getroffen door coronavirus

GAE is getroffen door een coronabesmetting. Het gaat om een speler van ...