De Partij Voor de Vrijheid heeft zijn mensen voor de Provinciale Statenverkiezingen gepresenteerd.

Politiek – PVV lijst Overijssel is bekend

De 49-jarige Edgar Mulder uit Zwolle wordt lijsttrekker voor de PVV in Overijssel. Hij is afgelopen maandag in een zwaarbeveiligde zaal in Enschede door Geert Wilders gepresenteerd als de nieuwe voorman in de provincie voor de PVV. Op 2 maart zijn de provinciale verkiezingen en op basis van opiniepeilingen verwacht de PVV zes zetels of meer van de 47 zetels in de Provincie Overijssel te kunnen behalen.

De partrij wil meer asfalt, minder provinciale belastingen en het tegengaan van minaretten. Volgens Mulder wil de PVV aan de verkiezingen van meedoen om de provincies zo : minder ambtenaren, minder gedeputeerden, een gekozen Commissaris der koningin om maar eens mee te beginnen. Natuurlijk wel nadat de PVV-leden in de provincies de leden van de Eerste Kamer hebben verkozen.

Verder pleit de partij voor 100 procent camerabewaking in bussen, voor de terugkeer van politiebureaus in de kleine kernen en een algemene bouwstop voor moskeeën, zoals die in Kampen. De PVV lijst wordt verder aangevoerd door Rob Berkhof uit Zwolle op nummer twee en Diederik Visser uit Kampen op drie. PVV-Kamerlid Marcial Hernandez uit Kampen staat op plek vier en Ben Hermans uit Diepenveen op vijf.

Over Salland TV

x

Check Also

De NS Dienstregeling per 2 juni

Vanaf 2 juni rijdt de NS een dienstregeling in het nationaal belang. ...