Op de Singel, in de buurt van de spoorbrug, heeft de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag na een melding een zwaar mishandelde man aangetroffen.


Deventer – 44-jarige man zwaar mishandeld

Het slachtoffer, een 44-jarige Deventenaar is met ernstig letsel in zijn gezicht naar het ziekenhuis vervoerd. Hij liep met een vriend over de Singel, toen drie personen met een scooter langskwamen.

Die stopten en één van hen sloeg de 44-jarige in elkaar. Zijn vriend werd door de andere twee tegengehouden. De drie mannen gingen er daarna vandoor richting Boxbergerweg. Getuigen verklaarden dat de dader een Nederlandse man van circa 1.90 m. lang was en circa (16-17 jaar) oud. De andere twee waren ook Nederlands. Eén van hen had lang blond haar in een paardenstaart en een baardje of sik. De groep kwam uit het centrum.

Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding is van dit misdrijf. De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest of op een andere manier informatie hebben over dit delict. Ze kunnen contact nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Over Salland TV

x

Check Also

Heer en Mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 in Raalte 60 jaar getrouwd

Afgelopen maandag 19 augustus waren de heer en mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 ...