De ledenraad van Ajax heeft in de komende dagen een gesprek met Marc Overmars.


Deventer – Overmars gaat praten met Ajax

De voormalig Ajacied, die tegenwoordig voor Go Ahead Eagles werkt, liet dit zondag aan Radio 1 weten. “Ik weet nog niet precies wat het inhoudt. Dat kan ik pas proeven na een paar gesprekken,” liet Overmars in een korte reactie weten. “Luisteren is het minste dat je kunt doen.”

Overmars kon overigens nog niet zeggen of hij daadwerkelijk zitting in de ledenraad van Ajax neemt. “Ik ben zes jaar bezig bij Go Ahead. We hebben hier veel bereikt. Ik hoor wel wat Ajax wil. Ik ga gewoon op gesprek, zo spannend is het allemaal niet. Maar een beetje verjonging in de ledenraad kan geen kwaad.”<br />

Over Salland TV

x

Check Also

Heer en Mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 in Raalte 60 jaar getrouwd

Afgelopen maandag 19 augustus waren de heer en mevrouw Reins-Melenhorst, Schuilenburg 27 ...