Donderdagmorgen is een 33-jarige Deventerse aangehouden voor poging doodslag.


Deventer – Deventerse aangehouden voor poging tot doodslag

De vrouw wordt ervan verdacht dat ze opzettelijk een 31-jarige vrouw uit Deventer wilde aanrijden op de Gerhard ter Borchstraat. De 31-jarige verklaarde dat er tussen beiden een langdurig conflict gaande is. Donderdagmorgen kwamen ze elkaar tegen op de Gerhard ter Borchstraat en er ontstond een discussie die ontaardde in een handgemeen.

Omstanders haalden de twee uit elkaar. Daarna zou de 33-jarige in haar auto zijn gestapt en op de 31-jarige vrouw hebben ingereden. Zij kon echter op tijd wegkomen en de auto reed tegen een lantaarnpaal.

Over Salland TV

x

Check Also

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis Marinus (90) geboren en opgegroeid in ...