Op een spoorweg-overgang in Wijhe is donderdagochtend een passagierstrein tegen een auto gebotst.


Wijhe – Trein botst op auto

Bij het ongeval raakte niemand gewond. Op de Rijksstraatweg in Wijhe botsten rond kwart voor negen in de ochtend twee auto’s op elkaar, net op het punt waar de weg en het spoor elkaar kruisen. De inzittenden van beide auto’s wisten op tijd uit de auto te komen, maar konden een botsing met de intercitytrein niet meer voorkomen.

Volgens politie en ProRail zijn er voor zover bekend ook in de trein geen gewonden gevallen. Het spoortraject tussen Zwolle en Deventer is korte tijd gestremd geweest. Passagiers werden met bussen vervoerd.

Over Salland TV

x

Check Also

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis Marinus (90) geboren en opgegroeid in ...