Een 12-jarige fietser uit Heino is maandag rond 9 uur in Raalte van de weg gedrukt.

Raalte – Fietser van de weg gedrukt

De jongen fietste op de Hondemotsweg. Ter hoogte van het motormuseum kwam een bus hem tegemoet, maar de bestuurder van het voertuig bleef op het midden van de weg rijden. De jongen kwam in de berm terecht en viel. De chauffeur stopte, zette de fiets rechtop en stapte weer in de bus, die wegreed richting de Nieuwe Deventerweg.

De jongen heeft verwondingen aan zijn mond en zijn fiets is beschadigd. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval en dan met name naar zes meisjes die op het moment van de aanrijding voorbij fietsten. Zij worden verzocht contact op te nemen met het politieteam Salland (0900-8844).

Over Salland TV

x

Check Also

Klaterklanken 2021 naar Landgoed de Haere

Landgoed de Haere in Olst is op zondag 18 juli één van ...