De Sociale werkvoorziening Wezo passeert de politiek in Zwolle en Raalte bij het saneren van de sociale werkvoorziening Wezo.

Raalte – WEZO schrapt banen zonder overleg met gemeente

Dat geeft de SP fractie in de twee gemeenten aan. De Wezo in Zwolle stevent af op een tekort van tonnen en moet fors bezuinigen. De directie wil de kosten verlagen, onder andere door het schrappen van arbeidsplaatsen.

In het najaar zou de politiek in Raalte en Zwolle als belangrijkste aandeelhouders de financiële positie van Wezo bespreken. De SP fracties vinden het bijzonder opmerkelijk en bovendien onfatsoenlijk dat de directie nu al vooruitloopt op dat debat.

Over Salland TV

x

Check Also

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis Marinus (90) geboren en opgegroeid in ...