De gemeenteraad van Raalte is maandagavond geconfronteerd met een gevolg van het eindigen van het toestaan van het permanent wonen op Parc Salland in Heeten per 1 oktober.


Heeten – Gezin met vier kinderen op straat per 1 oktober

Het gezin van mevrouw Colijn met vier kinderen dreigt dan namelijk dakloos te worden. Bij de gemeenteraad deed ze een beroep op burgemeester Piet Zoon om te voorkomen dat ze op straat komt te staan. Pogingen om in Deventer waar haar kinderen naar de vrije school gaan en in Raalte een urgentieverklaring te krijgen, zijn niet gelukt.

De gemeenteraadsleden Willy Lourenssen (SP), Ben Nijboer (VVD), Elly van Steen (CDA) en Wim de Hair (GB) gaven aan dat ze geen individuele zaken mogen behandelen maar dat ze buiten de vergadering om contact’ zullen opnemen met belanghebbenden.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...