Afgelopen zaterdag heeft een man op het Boreelplein medewerkers van een supermarkt en winkelend publiek bedreigd met een mes.


Deventer – Winkeldief dreigt met mes

De man had in de Jumbo cosmeticaproducten in een rugtas en boodschappentas gestopt. Toen hij daarmee naar buiten liep achtervolgden twee medewerkers hem. Toen twee voorbijgangers de man wilden tegenhouden pakte hij een mes uit zijn zak en begon daarmee te midden van het winkelend publiek te zwaaien. Hij pakte vervolgens een fiets en reed weg. De politie heeft in de omgeving naar de man gezocht, maar heeft hem niet kunnen aanhouden. Meerdere personen deden aangifte van bedreiging.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...