In de gemeente Raalte worden de komende maanden op diverse locatie in Raalte en Heino werkzaamheden verricht aan 22 bushaltes.

Raalte – Raalte verbetert 22 bushaltes

De perrons worden opgehoogd, zodat een gelijkvloerse in- en uitstap bij de bus mogelijk is. Tevens worden de haltes voorzien van gidslijnen en de haltes worden waar nodig verbreed. Het plan is in samenspraak met de provincie Overijssel tot stand gekomen en wordt met subsidie mogelijk gemaakt.

De provincie Overijssel voorziet een aantal haltes van dynamische reisinformatiepanelen. In Heino worden de haltes langs de Zwolseweg aangepast ( totaal 4 haltes). In Raalte worden de haltes Weidelaan, Westdorplaan, Oude Molenweg, Burgemeester Kerssemakersstraat, Kruisstraat en het NS Station aangepast (totaal 18 haltes).

De aanpassing van de haltes in de Kruisstraat wordt meegenomen in het project Blekkerhoek. Vandaag starten de werkzaamheden aan de bushaltes. Eind oktober zijn de nieuwe bushaltes klaar.

Over Salland TV

x

Check Also

Vandaag in 2005: Gorillaz brengt Demon Days uit!

Demon Days is het 2e studio-album uitgebracht door de in eerste instantie ...