Bij een verkeersongeval zijn een vader en zijn dochter gewond geraakt.


Salland – Vader en dochter gewond bij ongeval

Het ongeval gebeurde zaterdagavond op de Wolthaarsdijk tussen Lemelerveld en Raalte. Op de onverharde weg raakte de auto waarin zij zaten in een slip. Nadat de auto frontaal een boom had geraakt belandde deze in een sloot.

De vader en dochter zijn door de brandweer uit de auto gehaald. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht. De verkeersongevallen analysegroep van de politie heeft de sporen van het ongeval vastgelegd om de oorzaak daarvan te kunnen achterhalen. De auto was door het ongeval rijp voor de sloop.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...