Een ponyclub en rijvereniging in Nieuw-Heeten heeft de instructeur van de vereniging op non-actief gezet.

Nieuw-Heeten – Intructeur ponyclub betrokken bij zedenzaak

Tegen de betrokken instructeur uit Holten loopt een politieonderzoek wegens mogelijke ontucht met kinderen van de vereniging. Er is op dit moment nog geen aangifte gedaan. De ouders beraden zich hier nog over. De politie bevestigt dat een onderzoek is gestart naar de manegehouder en dat er gesprekken zijn gevoerd met ouders van enkele kinderen van de vereniging.

Volgens een bestuurslid van de vereniging kwam de zaak enkele weken geleden aan het rollen toen een meisje dat lid is van de vereniging iets vertelde. Daarna zou duidelijk zijn geworden dat meer kinderen te maken hadden gehad met onzedelijke handelingen door de man. De woordvoerder wil niet vertellen wat er precies is voorgevallen.

Over Salland TV

x

Check Also

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis Marinus (90) geboren en opgegroeid in ...