Een 45-jarige automobilist uit Apeldoorn is dinsdagavond tijdens een wilde achtervolging opzettelijk op agenten ingereden.

Apeldoorn – Apeldoorner rijdt in op agenten

De man was er met hoge snelheid vandoor gegaan, nadat hij een aanrijding had veroorzaakt bij het politiebureau aan de Vosselmanstraat in zijn woonplaats. De politie zette met meerdere eenheden de achtervolging in. Tijdens deze rit reed de man in op meerdere agenten die hem wilden laten stoppen, en veroorzaakte hij ook diverse verkeersovertredingen. De Apeldoorner is later in zijn woning aangehouden. Hij zit vast.

Over Salland TV

x

Check Also

Wijhe kiest voor ‘De Jungletuin’ als natuurspeelplek in park Woeste Wijhe

De afgelopen weken stemden inwoners van Wijhe op hun favoriete ontwerpschets voor de natuurspeelplek die in park ...