Voor de rechtbank in Zutphen is dinsdag zeven jaar cel geëist tegen R. H. (23) wegens herhaalde poging tot doodslag.

Apeldoorn – 7 jaar cel geëist voor pogingen tot doodslag

De man zou in Apeldoorn op 31 jan op meerdere personen hebben geschoten. De schietpartij zorgde voor flink wat onrust in de buurt. Tijdens de vechtpartij tussen twee groepen mannen werd behalve zeven tot acht keer geschoten, geslagen met een knuppel en is er gebruikgemaakt van een stroomstootwapen.

Aanleiding voor de confrontatie tussen de mannen moet volgens getuigen worden gezocht in de sfeer van de drugshandel. De man ontkende tijdens de politieverhoren in alle toonaarden dat hij de schutter was. Volgens de openbaar aanklager zijn er meerdere ooggetuigen die H. aanwijzen als dader.

Over Salland TV

x

Check Also

26 juni: oud papieractie buitengebied Olst

Nu de zomer in volle glorie is begonnen en de maatregelen rondom ...