De politie is op zoek naar getuigen van een voorval dat plaatsvond in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 augustus.

Deventer – Fietsster slachtoffer diefstal

Een 52-jarige Deventerse fietste net na middernacht over de Ceintuurbaan. Bij de rotonde met de Hoge Hondstraat kwam ze ten val doordat ze de stoeprand raakte met de trapper. Ze werd te hulp geschoten door een jongeman. Later ontdekte de vrouw dat er geld en andere spullen uit haar tas verdwenen waren. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen of anderen die informatie hebben contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...