In een uur tijd moest de Deventer brandweer vrijdagnacht maar liefst vier keer in actie komen.


Deventer – Vier branden in de vrijdagnacht

De meldingen kwamen binnen tussen 01.00 en 02.00 uur zaterdagochtend. De politie onderzoekt of sprake is van brandstichting. Aan de Brinkgreverweg woedde brand in een schuur achter een woning. Omwonenden werden uit voorzorg uit de woning gehaald. De brand is geblust.

Op datzelfde moment kwam bij de meldkamer een melding binnen van brand aan de Smyrnastraat. Die kon door omwonenden zelf worden geblust. Aan de Davo Dwarsstraat stond een personenauto in brand die door de brandweer werd geblust. Direct daarna moest de brandweer naar de Molenbelt, en daar stond een brommer in de brand.

Over Salland TV

x

Check Also

31 organisaties blij gemaakt met Kracht van Salland-cheque

Maar liefst 74 initiatiefnemers uit heel Salland hebben voor 1 maart een ...