Na publicaties in de Deventer media over vertraging van de realisatie van de overkapping voor ijsbaan de Scheg heeft het Sportbedrijf Deventer woensdag 18 augustus een persbericht verstuurt waarin ze aangeven dat er deze week nog wordt gestart met de realisatie van de overkapping van de ijsbaan.

Deventer – Scheg gaat toch van start met overkapping

Deze week start het Sportbedrijf Deventer dus nog met de realisatie van de overkapping van de kunstijsbaan van Sport- en Recreatiecentrum De Scheg. De regionale publiekstrekker, met name voor zwembad en kunstijsbaan zal haar kunstijsbaan gaan overkappen en het middenterrein renoveren.

Het is een omvangrijk project met een bijzondere constructie, welke niet iedere dag gebouwd wordt. De bijzondere constructie vergde dus kennelijk nogal veel voorbereiding. Het project is in twee gedeelten aanbesteed. De Deventer bedrijven Van Wijnen Deventer B.V. en Dusseldorp Deventer B.V. hebben de aanbesteding van de overkapping en de realisatie van het middenterrein gegund gekregen.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...