GAE moet het de komende weken stellen zonder Joep van den Ouweland.

Deventer – GAE na eerste match meteen gehandicapt

In het eerste competitieduel van afgelopen maandag tegen Sparta Rotterdam moest de middenvelder het veld vroegtijdig verlaten en uit onderzoeken bleek hij een scheurtje in zijn binnenmeniscus te hebben opgelopen. Van den Ouweland kwam deze zomer over van De Graafschap en kent daarmee dus zeker geen gelukkige start in Deventer.

De ploeg van Andries Ulderink moet het minimaal een maand doen zonder de nieuwe speler, die deze zomer een tweejarige verbintenis tekende. GAE verloor niet alleen Van den Ouweland en de wedstrijd. Ook moet GAE het de komende twee wedstrijden stellen zonder Joey Suk. De middenvelder werd met een rode kaart van het veld gestuurd en mist de duels met BV Veendam en Almere City FC.

Over Salland TV

x

Check Also

Fietsen in de gemeente Raalte, wat kan er beter? Geef je mening!

Fietsen heeft vele voordelen. Het is niet alleen gezond, maar ook een ...