Bij een inbraak bij Aarnink vleeswaren zijn in de nacht van dinsdag op woensdag enkele honderden kilo’s vlees verdwenen.


Deventer – Honderden kilo’s vlees gestolen

De daders wisten de vleeswaren uit de laadruimte van een vrachtwagen te stelen, meldde de politie woensdag. De vrachtauto van een groothandel in vlees werd woensdagochtend leeg aangetroffen. Op een voetbalveld achter het pand werden circa zeventig lege kratten gevonden waarin het vlees was opgeslagen. De politie hoopt dat getuigen zich melden. „De daders zijn er vermoedelijk geruime tijd mee bezig geweest om deze hoeveelheid over te laden”, aldus een woordvoerster van de politie.

Over Salland TV

x

Check Also

‘Hier stroomt de liefde’ -bord in Wijhe nodigt uit voor een mooie foto

Stond de IJssel afgelopen week hoog, ook de liefde stroomt weer volop ...