Na de sportclubs uit Lemelerveld en Heino kan ook Sportclub Overwetering uit Olst beschikken over een splinter nieuw kunstgrasveld.

Olst – Kunstgras voor SC Overwetering

De voorbereidingen zijn al een maand aan de gang, maar deze week werd begonnen met het daadwerkelijk leggen van het ‘nepgras’. Rollen van 250 kilo moeten handmatig uitgerold worden op het geëgaliseerde terrein naast de parkeerplaats.

Verwacht wordt dat de werkzaamheden begin volgende week afgerond kunnen worden. Eerder werd er al een hekwerk geplaatst en is het terrein om het veld opnieuw betegeld. Ook is het veld voorzien van lichtmasten, zodat er in het aankomende seizoen ook in de avonduren getraind en gespeeld kan worden.

Over Salland TV

x

Check Also

‘Hier stroomt de liefde’ -bord in Wijhe nodigt uit voor een mooie foto

Stond de IJssel afgelopen week hoog, ook de liefde stroomt weer volop ...