Dinsdagavond moest de brandweer Raalte voor een autobrand naar de splitsing van de N35 en de N348.


Raalte – Autobrand op de kruising N35 en N348

De brandweer wist de vlammen snel te doven. “De auto vertoonde vandaag al kuren” aldus de eigenaar. Na controle van een ANWB medewerker werd de eigenaar geadviseerd naar huis te rijden en een afspraak bij de garage te laten maken. Onderweg naar huis kwam er vonken en kleine vlammen onder de auto vandaan.

Een oplettende bestuurder wist de man tot stoppen te brengen. De auto werd in de berm gezet en de brandweer ingeschakeld. Bij aankomst van de brandweer waren de vonken al verergerd tot vlammen. De brandweer begon direct met het blussen van de brand. Er kon niet voorkomen worden dat het volledige motorcompartiment uitbrandde.

Foto’s: Robin Duteweerd RegioSalland.nlOver Salland TV

x

Check Also

Fietsen in de gemeente Raalte, wat kan er beter? Geef je mening!

Fietsen heeft vele voordelen. Het is niet alleen gezond, maar ook een ...