Vrijdagmiddag moest de politie in actie komen na een melding van een vechtpartij op een parkeerplaats aan de Deventerweg.


Deventer – Minderjarigen aangehouden na vechtpartij

Een 17-jarige jongen uit Twello bleek een andere jongen, waarmee hij al eerder een conflict had gehad, te hebben geslagen met een boksbeugel. Een vriend van het slachtoffer, die te hulp wilde schieten, kreeg ook een klap. De 17-jarige is aangehouden en verklaarde dat hij de boksbeugel aan een 16-jarig meisje uit Deventer had gegeven, die ook bij de vechtpartij aanwezig was.

Zij wilde de boksbeugel echter niet afstaan en beledigde de agenten. Zij werd aangehouden voor wapenbezit en belediging. Bij haar fouillering bleek ze ook nog een tweede boksbeugel op zak te hebben. De jongen en het meisje werden ingesloten voor verhoor. Omdat zij minderjarig zijn, werden ook hun ouders in kennis gesteld.

Over Salland TV

x

Check Also

Corona Actueel 12 mei

Corona Actueel van woensdag 12 mei 2021 in Veiligheidsregio IJsselland. Salland is ...