Burgemeester Andries Heidema is weer thuis.


Deventer – Motormuis Heidema is weer thuis

Afgelopen zondag kon hij het Deventer Ziekenhuis verlaten. Afgelopen weekeinde mocht hij het ziekenhuis weer verlaten. De doktoren zijn tevreden over het herstel. De komende weken moet hij rust houden. Hij mag zijn been acht weken niet belasten en pas daarna kan de revalidatie gaan beginnen.

Zijn taken worden in de tussentijd overgenomen door de andere leden van het college van Burgemeester en Wethouders. Het ongeval heeft nog wel gevolgen voor Heidema. Omdat hij geen motorrijbewijs had en ook geen helm droeg, was hij strafbaar. Er is procesverbaal opgemaakt. en justitie moet de straf gaan bepalen.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...