De politie heeft woensdagavond twee mannen van 18 jaar uit Heino aangehouden voor diefstal bij een winkel aan de Dorpsstraat in Heino.


Heino – Diefstal met geweld door 18-jarigen

Eén van de mannen wilde de winkel verlaten met sigaretten. Hij werd daarop aangesproken door een medewerkster en zette het op een lopen. Twee medewerkers konden hem alsnog aanhouden en namen hem mee naar de winkel. Daar bemoeide de tweede man zich met het gesprek en schopte een medewerker in zijn gezicht waardoor de man kwam te vallen. De twee verdachten gingen er vandoor, maar konden met behulp van tips van omstanders worden aangehouden. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Over Salland TV

x

Check Also

26 juni: oud papieractie buitengebied Olst

Nu de zomer in volle glorie is begonnen en de maatregelen rondom ...