De handtekening onder het saneringscontract voor het voormalige Olasfa-terrein in Olst is gezet.

Olst – Sanering Olasfa-terrein kan van start

Pieter Ahsman (directeur Dura Vermeer Milieu) en Yvo Veenis (directeur Groundwater Technology) namens de combinatie Dura Vermeer Milieu/Groundwater Technology en Leo Hendriks (Provincie Overijssel) hebben de handtekening gezet onder het contract voor de saneringswerkzaamheden op het Olasfa-terrein.

Op het terrein heeft ooit fabricage van dakasfalt en teerproducten plaatsgevonden. Het project vindt plaats in drie fases, de Ontwerpfase van 15 juli 2010 t/m 15 mei 2011, fase 2 en 2b (actieve land- en waterbodemsanering) van 15 mei 2011 t/m 15 mei 2014 en fase 3 (monitoring) van 15 mei 2014 t/m 15 mei 2018.

Over Salland TV

x

Check Also

Wijhe kiest voor ‘De Jungletuin’ als natuurspeelplek in park Woeste Wijhe

De afgelopen weken stemden inwoners van Wijhe op hun favoriete ontwerpschets voor de natuurspeelplek die in park ...