De politie heeft in Ridderkerk een 27-jarige man uit Deventer aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 53-jarige buschauffeur te hebben mishandeld.

Ridderkerk – Deventenaar mishandelt buschauffeur

De mishandeling vond plaats op vrijdagavond 26 maart. Rond negen uur ontstond onenigheid tussen de verdachte en buschauffeur over geld. Net voordat de verdachte uitstapte aan de Rijnsingel, sloeg hij de chauffeur. Hij probeerde het slachtoffer ook te schoppen.

Een vrouwelijke passagier sprong tussenbeide en wist erger te voorkomen. De buschauffeur raakte lichtgewond. De verdachte rende na de mishandeling weg in de richting van de La Reijstraat. In de bus was een beveiligingcamera aanwezig waarop de verdachte, de mishandeling en het optreden van enkele passagiers te zien waren. Na onderzoek kon de politie de 27-jarige verdachte uit Deventer aanhouden.

Over Salland TV

x

Check Also

26 juni: oud papieractie buitengebied Olst

Nu de zomer in volle glorie is begonnen en de maatregelen rondom ...