Donderdagavond 8 juli hebben de twee verdachten van de steekpartij op het Karel de Groteplein zich gemeld bij de politie.

Deventer – Verdachten van steekpartij aangehouden

‘De 15-jarige jongen en 39-jarige man uit Deventer zijn aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten’, meldt de politie. Woensdagmiddag 7 juli werd een 18-jarige man uit Deventer op het Karel de Groteplein neergestoken.

Getuigen verklaarden dat het slachtoffer achterna gezeten werd door twee andere mannen. Daarna werd hij neergestoken en gingen de twee mannen ervandoor. Zij meldden zich dus uiteindelijk donderdagavond bij de politie. Over de aanleiding van de steekpartij is nog niets te zeggen.

Over Salland TV

x

Check Also

Omroep Gelderland en RTV Oost slaan de handen ineen en presenteren: Het debat van het Oosten

In het kader van de komende verkiezingen presenteren Omroep Gelderland en RTV ...