De brandweer Raalte heeft in de nacht van woensdag op donderdag twee bewoners van de Mars gered.


Raalte – Brandweer redt vader en zoon uit woning

De twee lagen te slapen, terwijl er in hun huis een binnenbrand woedde. De buren merkten de brand op en alarmeerden de brandweer. De brandweer heeft de voordeur van het huis aan de Mars geforceerd om de vader en zoon te wekken. De brand woedde naast de slaapkamer waar de vader lag te slapen. Daar is de brand mogelijk ook ontstaan.

Ook de naastgelegen huizen werden ontruimd, voor het geval de brand over zou slaan. Ambulancemedewerkers hebben vader en zoon onderzocht. Ze waren erg geschrokken en verkeerden in een lichte shocktoestand, maar ze hoefden beide niet naar het ziekenhuis.

Over Salland TV

x

Check Also

‘Hier stroomt de liefde’ -bord in Wijhe nodigt uit voor een mooie foto

Stond de IJssel afgelopen week hoog, ook de liefde stroomt weer volop ...