De politie heeft vrijdagavond op de Enkstraat een 42-jarige Deventenaar aangehouden voor de mishandeling van een 52-jarige vrouw uit Almelo.


Deventer – Massale vechtpartij in de Enkstraat

Er ontstond ruzie tussen de 42-jarige en familie van de vrouw uit Almelo. De vrouw is op haar hoofd geslagen met een stoel. Toen politie de man wilde aanhouden begon een groep van 20 tot 30 buurtbewoners zich met de aanhouding te bemoeien. Met hulp van een politiehond en de wapenstok lukte het de agenten om de buurtbewoners van zich afhouden. Nadat de rust was weergekeerd ging de 42-jarige gewoon mee naar het bureau. De vrouw uit Almelo is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Over Salland TV

x

Check Also

‘Hier stroomt de liefde’ -bord in Wijhe nodigt uit voor een mooie foto

Stond de IJssel afgelopen week hoog, ook de liefde stroomt weer volop ...