Fotograaf Peter Vos uit Deventer heeft woensdag de derde prijs gewonnen bij de verkiezing van de NU fotoprijs 2010. Deze derde prijs is gewonnen met een foto van een Spaanse dans tijdens het evenement Deventer op Stelten 2009. Een foto van de Velumemeertocht won de eerste prijs.

Deventer – Deventer fotograaf wint prijs

Uit een enorm aanbod had de redactie van nufoto.nl een selectie gemaakt van de 20 beste foto’s van 2009. Het ging hierbij om de mooiste, bijzonderste, opvallende en meest spraakmakende lezersfoto’s van het afgelopen jaar. In twee weken tijd zijn 5480 stemmen uitgebracht door de lezers van nu.nl en nufoto.nl Alleen de beste drie foto’s met de meeste stemmen hebben een prijs gewonnen.

Over Salland TV

x

Check Also

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis

60-jarig huwelijksjubileum Marinus en Tonny Lammers-Kamphuis Marinus (90) geboren en opgegroeid in ...