De gemeente Deventer en Rentree investeren voor de komende zes jaar elk 2,4 miljoen euro voor de sociale ontwikkeling van de Rivierenwijk. Het geld wordt gebruikt voor het voortzetten van projecten als: De beste school van Deventer, Sterrenvinder, Schooluitval en de Samenwerkingsschool.

Deventer – 4,8 miljoen euro voor sociale ontwikkeling

Voor het sociale programma vanaf 2012 krijgt onderwijs van jongeren tussen de 0 en 27 jaar prioriteit. Daarbij wordt het geld ingezet voor kinderopvang, peuterspeelzalen, basisonderwijs, buitenschoolse opvang en de aanpak van schooluitval. De verantwoordelijkheid van het sociale programma ligt bij Rentree.

Over Salland TV

x

Check Also

Nationale voorleeswedstrijden komen er aan!

De Nationale Voorleeswedstrijden zijn in volle gang en de regionale finale staat ...